top of page

Zaal met privé terras

Lucia Kortekaas Marketing-8-feb-voor-social-media-6.jpg

Zalen

Met ons gezellige restaurant, een terras aan het water, een aparte zaal met privéterras, en onze zolder voor besloten groepen en vergaderingen bieden we volop mogelijkheden. Dit allemaal met ruim voldoende gratis parkeerplekken.

Privé terras

Restaurant

Ons gezellige restaurant, gevestigd in een oude boerderij, straalt warmte uit dankzij natuurlijke tinten. Met ronde tafels is het een knusse plek om te genieten van een lunch of diner. Neem een kijkje op onze menukaarten om een idee te krijgen van wat wij serveren.

Privé terras

Naast onze zaal voor groepen beschikken we over een privéterras met een prachtig uitzicht over de weilanden en het water. 's Avonds is het extra bijzonder door de zonsondergang. Dit maakt trouwen hier uniek en zorgt voor onvergetelijke feesten.

Privé zaal voor groepen

Ons privéterras grenst aan onze zaal, wat een uitstekende gelegenheid biedt voor feesten en partijen. De zaal heeft een eigen ingang en een bar. Daarnaast hebben we een ruime parkeerplaats. De zaal is geschikt voor zowel kleine als grote groepen.

Terras 

Langs de dorpsgracht is er geen andere plek zo uniek als ons terras. Het is een genot om de passerende bootjes te zien. Onze gastvrijheid en service zijn van groot belang, zodat gasten volop kunnen genieten van een heerlijke lunch of diner, maar ook van verfrissende drankjes of ijsjes.