top of page
_DSC7186.jpg

Trouwen

Zijn jullie van plan om te trouwen? Ervaar de meest bijzondere dag van je leven in het sprookjesachtige Giethoorn. Van een rondvaart en een ceremonie bij zonsondergang tot een groot feest.

Privé terras met prachtige zonsondergang 

Het begin van een nieuw hoofdstuk… Jullie stappen in het huwelijksbootje! De eerste stap voor het organiseren van jullie bruiloft is het vinden van een bijzondere trouwlocatie. De verdere beslissingen voor jullie droombruiloft worden op deze trouwlocatie afgestemd. Hoeveel gasten kunnen jullie uitnodigen? Wat is er mogelijk qua decoratie, muziek,…? Een trouwlocatie is dus een belangrijke keuze die jullie moeten gaan maken om jullie droombruiloft werkelijkheid te maken. Smit Giethoorn maakt jullie speciale dag graag onvergetelijk!

 

Hoe romantisch is het om te trouwen in het Venetië van Nederland!? Smit Giethoorn heeft alles te bieden om jullie bruiloft compleet te maken. Als trouwlocatie hebben we een zaal met privé terras ter beschikking. Terwijl jullie vanuit het privé terras van de prachtige zonsondergang genieten, varen er regelmatig bootjes voorbij. Deze Gieterse sfeer maakt onze trouwlocatie zo uniek. Naast onze romantische locatie zullen wij natuurlijk ook voor de catering zorgen. Onze koks staan graag klaar om jullie een heerlijk, divers diner te bereiden. Daarnaast is er ook een uitgebreide bar aanwezig. Er kan dus tot in de late uurtjes volop gefeest worden!

Ben je benieuwd naar onze locatie? Maak dan geheel vrijblijvend een afspraak. 

Aanvraag

bottom of page