top of page
Giethoorn bootje huren

Giethoorn bootje huren

Een bootje huren in Giethoorn, dat is misschien wel de beste manier om ons bijzondere waterdorp op je eigen gemakkie te verkennen. Laat je verrassen door de uitgebreide kennis van onze schippers en maak een keuze uit een van onze vaarroutes. Luister goed naar de instructies om zelfverzekerd op pad te gaan. Kies jouw ideale boot om te huren en dan kan het avontuur beginnen. Verken de prachtige grachten, charmante bruggen en authentieke sfeer. Wat houd je nog tegen? Reserveer nu jouw bootje en maak je klaar voor de tocht.  

Waarom een boot huren in Giethoorn?

Giethoorn wordt ook wel het "Venetië van Nederland" genoemd vanwege zijn uitgestrekte netwerk van kanalen en waterwegen. Het dorp staat bekend om zijn traditionele boerderijen met rieten daken en betoverende waterlandschappen. Door een boot te huren in Giethoorn, kun je op jouw eigen tempo door de grachten varen en de prachtige omgeving verkennen. Het is een ontspannende en schilderachtige manier om Giethoorn te ervaren en de natuurlijke schoonheid van het gebied te bewonderen.

 

Bootverhuur Giethoorn

Bij het huren van een boot in Giethoorn is het belangrijk om het juiste type boot te kiezen dat past bij jouw behoeften. Bij onze bootverhuur Giethoorn trachten we ernaar jou te faciliteren in de meest uiteenlopende wensen en behoeften. Zo zijn er bij ons verschillende opties als het gaat om bootverhuur. Wij verhuren bootjes zoals fluisterboten, elektrische sloepen, kano's, roeiboten en nog veel meer. Heb je bijvoorbeeld al wel eens gedacht aan een georganiseerde rondvaart door het dorp Giethoorn? Ben je al bekend met punteren Giethoorn via onze punterspeurtocht? Welk type bootje je ook wenst te huren, wij staan klaar om jou te voorzien van een onvergetelijke boottocht door Giethoorn.

Reserveer vroegtijdig

Reserveer jouw bootje vroegtijdig, zodat jouw gewenste boot nog beschikbaar is op het moment dat jij wil varen.

Ga vroeg in de ochtend

Start jouw boottocht vroeg in de ochtend of later op de dag om de drukte te vermijden en een rustigere ervaring te hebben.

Breng wat eten en drinken mee

Breng wat eten en drinken mee aan boord, zodat je onderweg kunt genieten van een picknick op het water en vergeet je zonnenbrandcrème niet!

Gooi geen afval in het water

Respecteer de natuur en gooi geen afval in het water. Houd Giethoorn schoon en mooi voor toekomstige bezoekers.

Volg de vaarregels

Wees hoffelijk naar andere bootgebruikers en volg de vaarregels om ongelukken te voorkomen.

smit-giethoorn-voor-print-38.jpg

Sloep huren Giethoorn

Sloepen zijn een goede optie voor diegenen die op zoek zijn naar meer ruimte en comfort in hun bootje. Ze zijn stabiel, hebben een overdekte cabine en zijn ideaal voor langere tochten. Door het huren van een sloep kun je genieten van een ontspannen dag op het water, omringd door de prachtige natuur van Giethoorn. Net als bij de fluisterboten kun je een sloep huren Giethoorn via onze boekingswebsite.

Tips varen Giethoorn

Giethoorn varen

Een bootje varen door Giethoorn is voor zowel jong als oud een absolute bucketlist item. Geniet van een avontuurlijke boottocht, vaar door de kronkelende waterwegen en bewonder het idyllische landschap dat aan u voorbijtrekt. Vaar op jouw eigen tempo, terwijl je geniet van de rustgevende geluiden van kabbelend water en het zachte riet dat in de wind fluistert. Verken de smalle kanalen en ontdek verborgen plekjes die alleen per boot bereikbaar zijn. Varen door Giethoorn doe je met het hele gezin, je partner of gewoon lekker alleen. Een boot huren in Giethoorn doe je vandaag nog via onze speciaal ingerichte boekingswebsite: giethoorntickets.nl. Tot snel op het water!

bottom of page