top of page

TROUWEN

Hoe romantisch is het om te trouwen in het Venetië van Nederland!? Smit Giethoorn heeft alles te bieden om jullie bruiloft compleet te maken. Als trouwlocatie hebben we een zaal met privé terras ter beschikking. Bovendien kun je vanuit het privé terras van de prachtige zonsondergang genieten.

TROUWEN
TROUWEN

Tijd en locatie

Het tijdstip kan later worden bepaald

Giethoorn, Zuiderpad 58, 8355 CC Giethoorn, Nederland

Over het evenement

Het begin van een nieuw hoofdstuk… Jullie stappen in het huwelijksbootje! De eerste stap voor het organiseren van jullie bruiloft is het vinden van een bijzondere trouwlocatie. De verdere beslissingen voor jullie droombruiloft worden op deze trouwlocatie afgestemd. Hoeveel gasten kunnen jullie uitnodigen? Wat is er mogelijk qua decoratie, muziek,…? Een trouwlocatie is dus een belangrijke keuze die jullie moeten gaan maken om jullie droombruiloft werkelijkheid te maken. Smit Giethoorn maakt jullie speciale dag graag onvergetelijk!

Hoe romantisch is het om te trouwen in het Venetië van Nederland!? Smit Giethoorn heeft alles te bieden om jullie bruiloft compleet te maken. Als trouwlocatie hebben we een zaal met privé terras ter beschikking. Terwijl jullie vanuit het privé terras van de prachtige zonsondergang genieten, varen er regelmatig bootjes voorbij. Deze Gieterse sfeer maakt onze trouwlocatie zo uniek. Naast onze romantische locatie zullen wij natuurlijk ook voor de catering zorgen. Onze koks staan graag klaar om jullie een heerlijk, divers diner te bereiden. Daarnaast is er ook een uitgebreide bar aanwezig. Er kan dus tot in de late uurtjes volop gefeest worden!

Ben je benieuwd naar onze locatie? Maak dan geheel vrijblijvend een afspraak. 

Deel dit evenement

bottom of page