top of page

MYHOTELSTEENWIJK

Groothartig, meedenkend en gastvrij… Dit zijn slechts een aantal kernwoorden waar MyHotel Steenwijk voor staat! Bij MyHotel Steenwijk passen wij ons aan jouw wensen aan.

MYHOTELSTEENWIJK
MYHOTELSTEENWIJK

Tijd en locatie

Het tijdstip kan later worden bepaald

Steenwijk, Oostermeentherand 2, 8332 JZ Steenwijk, Nederland

Over het evenement

Groothartig, meedenkend en gastvrij… Dit zijn slechts een aantal kernwoorden waar MyHotel Steenwijk voor staat! Met een achtergrond in de horeca, weten ze als geen ander hoe wij jouw verblijf zo aangenaam mogelijk kunnen maken. Als hotel staan ze dus niet enkel voor het ontvangen van onze gasten, maar voornamelijk voor de totale belevenis, aangepast aan jouw wensen. MyHotelSteenwijk ontvangt je graag met open armen!

Verblijf je voor zakelijke doeleinden in ons hotel? Dan zorgen ze voor een gepaste, vlotte service en dat je helemaal tot rust kunt komen, zodra je ons hotel binnenstapt. Ben je gezellig een weekendje weg met jouw familie? Ook dan denken ze graag met je mee. De heren van MyhotelSteenwijk zijn in de buurt opgegroeid en weten  dus precies te vertellen wat je gezien en gedaan moet hebben in Steenwijk en omstreken! Door de locatie in het midden van Noord-Nederland is alles eenvoudig bereikbaar. Zo kun je voor een dagje de Hunebedden in Havelte gaan bewonderen en de volgende dag op de fiets stappen in Giethoorn na een ontspannen nacht in ons hotel.

Over een ontspannen nacht gesproken… De ruime hotelkamers zijn volledig gerenoveerd. Ze hebben gestreefd naar een hoge kwaliteit wat zich heeft geuit in een modern en fris uiterlijk van ons hotel en misschien wel het allerbelangrijkste… Héle goede bedden! Bovendien zijn alle kamers verschillend. In de ene kamer kun je na een lange dag helemaal tot rust komen in de loungehoek en in de andere kamer geniet je ’s ochtends van een kopje koffie op het balkon met een rustgevend uitzicht!

Deel dit evenement

bottom of page