Trouwen

Stap samen in het huwelijksbootje en geniet gastvrij op de mooiste dag van jullie leven in het romantische Giethoorn. Jullie huwelijk is uniek en moet aansluiten bij jullie wensen. Eerste gesprek: Wij nodigen u graag uit voor een persoonlijk gesprek om uw wensen te bespreken. “Wenst u bijvoorbeeld dat ene drankje te drinken die jullie liefde symboliseert? Dan is dat zeker mogelijk”. Daarnaast maken we graag tijd vrij voor een rondleiding. Tussentijdse contactmomenten: Er komen zoveel vragen op jullie af, schroom niet om deze aan ons tussentijds te stellen. We denken graag in elk detail met u mee, van bijvoorbeeld de kleur van de tafelbloemen en tafellaken tot aan de versiering.
  • U als bruidspaar en uw gasten genieten van een bijzondere dag(deel) in onze privé-zaal en terras met uitzicht op zonsondergang.
  • Eventuele opties als ballonen, fakkels, borrelboot door Giethoorn en/of rondvaart naar de trouwlocatie (kerk) zijn zeker te bespreken.
  • Het invullen van de hapjes, drankjes en/of eventuele diner bespreken we graag mondeling, aangezien de wensen hierin variëren van bittergarnituur, broodje beenham tot luxe hapjes en een 3-gangen diner.
  • Daarnaast kunnen alle diëten/allergieën worden besproken en uw voorkeur van vast bedrag of op nacalculatie.
Maak een vrijblijvende afspraak en kom een keer langs bij Smit Giethoorn. tel. 0521 – 36 16 25