«

»

nov 11

WINTERTRAIL PER DAF VANAF SMIT GIETHOORN!

winter-dafjes50 jaar terug in de tijd. Een ronkend motortje, kleine bandjes en een dun stuurtje. Waar doet `t u aan denken? Aan een Dafje natuurlijk! Een verrassend dagje uit met Hollandse Dafjes uit de jaren 60 / 70. U kunt nu zelf met uw collega’s, vrienden of familie een eigen oldtimer tourrit rijden. Uw uitje wordt een leuk feest met een parade van de enige echte oud-Hollandse personenauto, de Daffodil afkomstig uit de jaren 1958 tot 1974. Een stoet, met pientere pookjes uitgeruste Variomatics, staan pronkend op u te wachten. Met een kleurrijk lint slimme automaatjes gaat u op avontuur! Een fascinerend gebeuren met uw genodigden door het prachtige Hollandse landschap.

Tijdens de tour dient u diverse vragen te beantwoorden dient u een ludieke opdracht uit te voeren, waardoor de benen gestrekt kunnen worden. Voor onderweg krijgt u een versnapering mee. Iedereen wil natuurlijk de felbegeerde Dafbokaal winnen maar voorop staat het plezier en het beleven van de romantiek uit de jaren 60/70.

PROGRAMMAVOORBEELD (tijden zijn aan uw wensen aan te passen)

13:30 uur ontvangst met koffie/thee en gebak

14:00 uur aanvang Dafjestour met onderweg diverse vragen en een ludieke opdracht

U krijgt een picknickmandje mee met een consumptie en een versnapering (eventueel kunnen we nog een tussenstop organiseren)

16:30 uur prijsuitreiking gevolgd door een warm-koud buffet

Prijs per persoon € 59,95 (inclusief BTW); inclusief:

–              Koffie/thee en gebak

–              Dafjestour inclusief benzine

–              Routebeschrijving inclusief vragen onderweg en een ludieke opdracht

–              Transportkosten van de Dafjes

–              Warm-koud buffet

(prijs is exclusief de consumpties)