«

»

apr 14

Smit Giethoorn op Instagram

Als modern bedrijf in een prachtig dorp en mooie omgeving willen we natuurlijk graag onze mooiste foto’s met u delen via social media. Dus is Smit Giethoorn nu ook te vinden op Instagram. Ons nieuwe account is https://instagram.com/smitgiethoorn┬ádus wees welkom om ons te volgen. We hopen op een mooie zomer zodat we mooie plaatjes met u kunnen delen!

Inmiddels is onze vloot fluisterboten weer helemaal klaar voor het nieuwe seizoen. Ook de rondvaartboten liggen weer tiptop voor de wal. Wist u dat dit een prachtige tijd van het jaar is om een natuurrondvaart te maken? Omdat al het riet is gemaaid kun je ver over de velden kijken en de stapels rietschoven aan de oever leveren pittoreske plaatjes op. Komend weekend wordt het mooi weer dus ook op ons terras aan de dorpsgracht bent u van harte welkom!

130503_068

Achter de schermen wordt hard gewerkt aan de afronding van ons online reserveringssysteem. Nog heel even en u kunt snel en simpel vanuit huis of onderweg naar Giethoorn alvast uw fluisterboot of rondvaart boeken. Ook gewoon bij ons aan de wal een bootje huren blijft natuurlijk gewoon mogelijk. Zodra we klaar zijn, volgt uiteraard nieuws op deze website.

Op naar een mooie zomer!