«

»

mei 26

Pinksterweekend

We hebben een TOP pinksterweekend gehad bij Smit Giethoorn. Vooral eerste pinksterdag was het prachtig weer en ook tweede pinksterdag was prima te doen. Onze bootjes voeren af en aan en voor het eerst konden mensen ook online reserveren. Ons gratis parkeerterrein stond bijna vol maar gelukkig hebben we een reserveterrein achter de hand. Het terras aan de dorpsgracht was het hele weekend gezellig druk. De gasten waren blij en tevreden en zo zien we het graag!

SmitGiethoorn_AH6b

Als spontane actie hadden onze medewerkers in de keuken en de bediening en aan en op het water besloten dat alle fooien van dit weekend naar het KWF zouden gaan. Wij zijn om persoonlijke redenen shirtsponsor van het Alpe d’HuZes team Climb4Hope en ook onze medewerkers hebben met zijn allen dit geweldig goede doel gesteund. Met een bord op het terras hebben ze dit kenbaar gemaakt en onze gasten zijn daar op een heel mooie manier op in gesprongen door vaak net iets royaler te tippen.

SmitGiethoorn_AH6

Een oud-medewerker van ons heeft zich bij de actie aangesloten omdat ook hij van heel nabij te maken heeft gehad met de vreselijke gevolgen van kanker. Hij heeft het bedrag met ongeveer € 250,- opgehoogd tot maar liefst € 750,- voor het KWF.

Als eigenaars van Smit Giethoorn en werkgevers zijn we enorm trots op deze vooral jonge, gemotiveerde, deskundige en betrokken medewerkers!